“Znanje jezikov vam odpira vrata v svet.”

Jezikovne tečaje ter inštrukcije angleščine in nemščine vodim Ingrid Levstek, prof.. S poučevanjem jezikov se ukvarjam že več kot 15 let. V preteklosti sem poučevala na različnih srednjih šolah in za znane jezikovne šole. Na podlagi pridobljenih izkušenj sem ustanovila Amadeus - jezikovno izobraževanje. Na jezikovnih tečajih, ki jih vodim, so številni udeleženci pridobili ustrezna znanja, tako napredovali v službi, dobili novo zaposlitev ali se zaposlili v tujini. Jezikovni tečaji so poleg pridobivanja znanja namenjeni tudi prijetnemu druženju. Pridite in videli boste, da je učenje jezika lahko sproščeno in zabavno.
Ingrid Levstek

Pravne

Ime:
Ulica in pošta:
Davčna številka:
Matična številka:
Registriran za DDV:
Šifra dejavnosti:
Področje dejavnosti:
Davčni urad:
TRR:
Telefon:
Elektronska pošta:

informacije

Amadeus, jezikovno izobraževanje in druge storitve, Ingrid Levstek s.p.,
Konšakova 35, 2000 Maribor
54621658
6469116000
NE
85.590
IZOBRAŽEVANJE
DU Maribor
transkakcijski račun pri Nova LB Ljubljana: SI56 02228-6955178344
041/832 786
ingridlevstek@yahoo.com

Practice makes perfect

We know about your hectic schedule. We also know the only way you truly understand a subject is by practicing it in a real environment. This is why we’ve set a playground area that’s full of hours of exercises, questions and challenges. It even has a gaming section. 

The best campus facilities

In addition to our online classroom, we also offer an option to take part in a live classroom. It takes place in our vast campus located in Westfield, London. Here you’ll be able to use the most up-to-date facilities and computer equipment.