Jezikovni tečaji x

celoletni jezikovni tečaji


Jezikovna šola Amadeus nudi celoletne jezikovne tečaje angleščine in nemščine. Jezikovni tečaji se pričnejo dvakrat na leto in sicer v začetku meseca otobra in v mesecu februarju. Trajajo do meseca junija. Tečaji potekajo enkrat tedensko po dve šolski uri. Kadarkoli med šolskim letom je glede na vaše predznanje možna priključitev k že učeči skupini. Prav tako lahko kadarkoli prenehate obiskovati jezikovni tečaj. Možen je prehod iz ene skupine v drugo na višji ali nižji nivo. Jezikovni tečaji potekajo v Mariboru in Rušah. Cena jezikovnih tečajev je 35 EUR/mesec. Plačuje se sproti ob prvem srečanju v tekočem mesecu. Neglede na število udeležencev je cena enaka.

individualni jezikovni tečaji


Pri individualnem poučevanju program prilagodim vašim željam. Odrasli, ki želite delati v tujini ali želite napredovati v službi, boste z individualnim programom pridobili ustrezen nivo znanja jezika, tako da se boste zaposlili na željenem delovnem mestu. Cena pedagoške ure znaša 12 EUR.

priprave na polaganje certikatov

Nudimo priprave ne certiffikate od stopnje A1 do C2 za angleščino in nemščino. Priprave na polaganje certifikatov potekajo individualno ali v skupinah.

jezikovni tečaji namenjeni pdjetjem

Za podjetja nudimo jezikovne tečaje angleškega in nemškega jezika od stopnje A1 do C2. Vsebinsko in terminsko program prilagodimo  vašim željam. Pred pričetkom tečaja lahko izvedemo testiranje udeležencev. Tečaji lahko potekajo pri vas na podjetju ali v naših prostorih. Intezivnost tečaja prilagodimo vašim potrebam.

Amadeus, jezikovno izobraževanje