JEZIKOVNI TEČAJI ANGLEŠČINE IN NEMŠČINE

JEZIKOVNI TEČAJI ANGLEŠČINE IN NEMŠČINE

JEZIKOVNI TEČAJI

CELOLETNI TEČAJI ZA ODRASLE

Nudimo celoletne jezikovne tečaje angleščine in nemščine. Nove skupine se oblikujejo dvakrat letno, v mesecu oktobru in v mesecu februarju. Tečaji potekajo enkrat tedensko po dve šolski uri in trajajo do meseca junija. Kadarkoli med šolskim letom je glede na vaše predznanje, možna priključitev k že učeči skupini. Jezikovni tečaji potekajo v Mariboru, Rušah in Malečniku. Cena jezikovnih tečajev je 35 EUR/mesec. Plačuje se sproti ob prvem srečanju v tekočem mesecu. Ne glede na število udeležencev je cena enaka.

Spoštovani starši,

otroci so pripravljeni na učenje tujega jezika tako rekoč že od rojstva naprej. Sprva se odzivajo le na določene glasove, kasneje na besede in stavke. Tuj jezik se učijo spontano. Pri usvajanju jezika je poleg kakovosti pomemben tudi obseg slovnične strukture in besednega zaklada. To velja za vse starostne skupine in jezike.

Majhni otroci so zelo dovzetni za nova znanja in vsebine. Le te podajamo preko različnih iger, plesa, pantomime, petja, risanja, ročnega oblikovanja in družabnih iger. Pri učenju uporabljamo različne materiale in didaktične pripomočke. Otroci tako na zabaven način sprejemajo tuj jezik. V skupini je od 5 do 10 otrok.

Povezana slika

ZAČETEK TEČAJA

Tečaji se začnejo v mesecu oktobru. Vpis je možen do 20. septembra. Tečaj za predšolske otroke poteka enkrat tedensko po trideset minut, za osnovnošolce pa enkrat tedensko po 45 minut.

INDIVIDUALNI TEČAJI ZA ODRASLE

Pri individualnem poučevanju program prilagodim vašim željam. Odrasli, ki želite delati v tujini ali  napredovati v službi, boste z individualnim programom pridobili ustrezen nivo znanja jezika, tako da se boste zaposlili na željenem delovnem mestu. Cena pedagoške ure znaša 12,50 EUR.

TEČAJI NAMENJENI PODJETJEM

Za podjetja nudimo jezikovne tečaje angleškega in nemškega jezika od stopnje A1 do C2. Vsebinsko in terminsko program prilagodimo vašim željam. Pred pričetkom tečaja  izvedemo testiranje udeležencev. Tečaji potekajo pri vas na podjetju ali v naših prostorih. Intezivnost tečaja prilagodimo vašim potrebam.

PRIPRAVE ZA OPRAVLJANJE  CERTIFIKATOV

Nudimo tečaje za  priprave na mednarodno priznane  certiffikate od stopnje A1 do C2 za angleščino in nemščino. Priprave  potekajo individualno ali v skupinah dvakrat tedensko po dve šolski uri. Prijava možna v mesecu septembru in januarju. Tečaji se pričnejo v mesecu oktobru in februarju.

 

Pogoji izvedbe, prijava in cenik

Število udeležencev: Jezikovni tečaj se izvede, če se prijavijo vsaj trije udeleženci. Število udeležencev je omejeno na največ dvanajst.

Odpoved jezikovnega tečaja s strani predavatelja: V kolkor zaradi bolezni ali drugega razloga predavatelj odpove posamezno srečanje se ure nadomeščajo. Predavatelj nadomestni termin uskladi z vsemi udeleženci.

Odpoved jezikovnega tečaja s strani udeleženca: V kolikor jezkovnega tečaja ne morete ali ne želite več obiskovati, nam to ustno ali po elektronski pošti sporočite do petnajstega v mesecu. Obiskovanje tečaja lahko prekinete tudi začasno.  V primeru, da se ne udeležite posameznega srečanja, se plača polna cena tečaja.

Odpoved  inštrukcij s strani udeleženca: V kolkor ste termin rezervirali in bi ga želeli zaradi nepredvidenega dogodka odpovedati, morate to storiti dva dni pred pričetkom inštrukcij oziroma individualnega jezikovnega tečaja. V primeru bolezni je potrebno termin odpovedat do osme ure zjutraj. V kolikor termin pravočasno ni odpovedan, se rezervirane ure plačajo po veljavnem ceniku enako, kot bi bil jezikovni tečaj oziroma inštrukcije izvedene.

Možnost pritožbe: V kolikor s storitvijo niste bili zadovoljni, nam to sporočite. Vrnili vam bomo del plačanega zneska v sorazmerju s pomanjkljivostjo pri opravljeni storitvi.

Prijava na jezikovni tečaj in inštrukcije: Prijava je možna po elektronski pošti ingridlevstek@yahoo.com ali telefonu 041 832786. Pri prijavi je potrebno navesti podatke potrebne za izdajo računa.

CENIK

Jezikovni tečaji: Cena celoletnih jezikovnih tečajev je 35 EUR na mesec oziroma 35 EUR za osem pedagoških ur. Plačuje se sproti ob prvem srečanju v tekočem mesecu. Ne glede na število udeležencev je cena enaka. Cena tečajev, ki potekajo dvakrat tedensko, je 65 EUR na mesec. Cena tečajev za otroke je 25 EUR na mesec.

Inštrukcije in individualni jezikovni tečaji: Cena individualnih jezikovnih tečajev in inštrukcij znaša 12,50 EUR za pedagoško uro. Cena inštrukcij v dvojicah ali trojicah je 9 EUR po osebi za šolsko uro.

Tečaji za podjetja: Cena 60 urnega jezikovnega tečaja za podjetja je 2000 EUR bruto ne glede na število udeležencev. Priporočamo do dvanajst udeležencev v skupini. V ceno so vključeni potni stroški in literatura.

Plačilni pogoji: Rok plačila je 30 dni po izdaji računa.

Stroški prevoza: V kolikor inštrukcije oziroma individualni jezikovni tečaj poteka pri vas na domu je strošek prevoza 5 EUR.

kje potekajo tEČAJI

V Rušah potekajo jezikovni tečaji in inštrukcije v Kulturnem domu Ruše.

V Malečniku potekajo tečaji v OŠ Malečnik.

V Mariboru potekajo tečaji in inštrukcije na Pobrežju, na sedežu podjetja na Konšakovi 35. 

ankete in mnenja udeležencev tečajev

Anketa opravljna med udeleženci tečaja nemščine stopnje A2 za naročnika.

Anketa opravljna med udeleženci tečaja nemščine stopnje A1 za naročnika.